Miljö Toners

Miljön belastas allt hårdare och det är viktigt att alla hjälps åt och gör medvetna val. Genom att välja miljötoner sparas upp till två liter olja på en enda kas­setter i stället för originaltoner till din laserskrivare

En miljötoner är en återanvänd originaltoner där alla delar som behövs byts ut och tonerkassetten rengörs och fylls på med nytillver­kat tonerpulver

Närprofil AB marknadsför över 380 Svanen godkända tonerkassetter och bläckpatroner.

 

Prisjämförelse:

 

1

Miljö

Det hörs ju på namnet. När du väljer miljötoner, väljer du en toner som är snällare mot miljön.

2

Kvalitet

 Alla våra produkter testas enligt kvalitetskontroller som t ex ISO och ASTM. Samtliga produkter har 100% ej tidsbegränsad garanti.

Våra Svanengodkända tonerkassetter har en genomsnittlig felprocent på årsbasis på mindre än 1 procent och har samma utskriftskapacitet och likvärdig kvalitet som en originalkassett.

3

Ekonomi

De flesta vill vara snälla mot miljön, men oftast får ändå plånboken avgöra och då får miljön många gånger stå åt sidan eftersom miljöprodukter ofta är dyrare. Det är inte fallet här. Här finns pengar att spara samtidigt som du minskar belastningen på vår miljö. Genom att välja miljötoner sänker du dina utskriftskostnader.

toner

Närprofil AB har tillgång till Nordens bredaste sortimentet av miljövänliga toner till laserskrivare.

En miljötoner är en återanvänd originaltoner, där alla delar som behövs byts ut och kassetten rengörs och fylls på med nytillverkat tonerpulver.

Alla våra produkter testas enligt kvalitetskontroller som t ex ISO och ASTM, American Society of Testing Materials. Vår genomsnittliga felprocent på årsbasis är ca 1,0 procent och samtliga våra produkter har 100% ej tidsbegränsad garanti.

black

En miljövänlig bläckpatron är en återanvänd bläckpatron som rengjorts och därefter fyllts på med nytillverkat bläck av högsta kvalitet.

Alla våra produkter testas i enlighet med gällande ISO-standarder och har 100% ej tidsbegränsad garanti.

Livslängden på dina bläckpatroner är beroende av hur du förvarar dem. Bläckpatroner ska förvaras i normal rumstemperatur och inte i direkt solljus eller annan värmekälla. Följ instruktionerna i din skrivarmanual.

kopiering

Närprofil erbjuder ett konkurrenskraftigt och högkvalitativt sortiment av nytillverkade kopieringstoner. Våra kopieringstoner genomgår flera kvalitetstester som t ex ISO och ASTM (American Society of Testing Materials) under tillverkningsprocessen och har samma garantivillkor som våra övriga produkter, 100% ej tidsbegränsad garanti. Genomsnittlig felprocent ligger på 0,1 procent.

Våra kopieringstoner skiljer sig dock från våra miljötoner då de är nytillverkade. Därför förpackas de inte i Greenman-kartonger som alltid innehåller miljövänligare produkter. Naturligtvis klimatkompenserar vi även för våra kopieringstoner vid inrikes transporter. Våra kopieringstoner passar till skrivare av märken som t ex Ricoh, Sharp och Konica Minolta.

Tänk på att dessa toner enbart kan återvinnas och inte återanvändas. Därför är det mest miljövänligt att lämna dem på er närmaste returstation/återvinningsstation.