Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

14th april 2021, 9:36

NP Närprofil AB

Under 14 år har EL & DRIFTTEKNIK i Strängnäs AB, tagit hjälp av Närprofil AB, för att stärka sitt varumärke på hemmaplan. Det har varit kul att följa företagets utveckling genom åren och vi hoppas på ytterligare fruktsamma år tillsammans.

På EL & DRIFTTEKNIK i Strängnäs AB arbetar vi i huvudsak med elinstallationer samt att lösa kunders problem med elmotorer, pumpar, fläktar (elutrustningar) och hydraulslang, och vi har idag de flesta av regionens stål-, läkemedels-, betong-, sågverksindustrier, samt grustag, asfaltsverk, värmeverk, och lantbruk som kunder. Vi reparerar även alla typer av elektriska handverktyg.

I den andra delen av verksamheten – INDUSTRIBUTIKEN – tillhandahåller vi stans största sortiment av skruv och bult även i tum och fingängat. Vi lagerhåller även arbetskläder, kullager, packboxar, kilremmar, samt har en stor sortering verktyg med bland annat batterimaskiner från Hikoki och Milwaukee. Dessutom trycker vi profiltryck på kläder i butiken medan du väntar.

INDUSTRIBUTIKEN är även svetsgasdepå för Air Liquide med både hyr och köpflaskor samt gasolombud för PrimaGaz med de flesta vanliga storlekarna på gasolflaskor

Verksamheten startade 1993 och har sedan dess utvecklats positivt. Idag har man 8 antällda. 2007-2008 byggdes i egen regi en ny verkstads-, butiksbyggnad på 1000 kvadratmeter centralt på industriområdet i Strängnäs.
See MoreSee Less

Comment on Facebook

Jag gillar mitt 'skakintro' 😁

😀👋🤞💪🏽

👏👏👏👏

24th februari 2021, 11:42

NP Närprofil AB

Under hela 11 år har Närprofil haft det stora nöjet att vara med och stärka BéOs Bilservices varumärke på hemmaplan i Uppsala. 👍

Om Béos
I mars månad år 1979 startade Stefan Blomqvist och Kenneth Ohlsson sin verksamhet som en allbilsverkstad i lokaler på Kungsängsvägen 4 i Uppsala.
Namnet Bé Os blev till genom de bådas efternamn. Stefan var den drivande till att starta upp bolaget då fordon var hans största intresse, Kenneth hade en utbildning inom handel och även han ett intresse för fordon och de delade till en början upp arbetsuppgifterna, Kenneth skötte bokföringen och Stefan reparerade bilarna.
I och med starten blev de auktoriserade för två bilmärken som var Vaz/Lada och Daihatsu, och året efter ännu en auktorisation för Isuzu, man anställde då en person för att hinna med. 1983 tog man ytterligare in en anställd och nu var de 4 som arbetade på heltid.

2018 blir dottern Lina Blomkvist ny VD och äldste sonen Micke Blomkvist verkstadschef. Både Lina och Micke var väl inarbetade i sina roller, Micke hade arbetat som verkstadschef och Lina som Vice vd under 4 år. Tillsammans utgör de en ledning som kommer att driva förtaget i en modern anda och fortsätta utveckla verksamheten.

”Vi står inför en spännande tid där utveckling är ett brännande hett ämne i fordonsbranschen och vi får möjligheten att bli en del av de”
See MoreSee Less

Comment on Facebook

Snyggt jobbat. Väldigt fin kundmottagning också👍

👏👏👏👏

😀😀😀😀

15th januari 2021, 15:28

NP Närprofil AB

Spola fram till 3:30 in i klippet! 😎👏
Närprofils Sport & Kulturkalender får bra exponering!
www.youtube.com/watch?v=E2xmE-wBKS8

Vårt motto: Synlighet • Tillgänglighet • Under lång tid
See MoreSee Less

Video image

Comment on Facebook

👍👍👍👍

👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽

Load more