Lokal marknadsföring.

Vårt motto är: synlighet- tillgänglighet-under lång tid. Vi hjälper företag att på ett effektivt sätt synas lokalt med direkt exponering framför beslutsfattare. Vi har valt att placera en annons på ett ställe där du som kund har bästa möjliga exponering, nämligen mitt framför näsan på kunden. Till skillnad från annan annonsering så ser vi till att annonsen är synlig 52 veckor om året.
Vi är idag verksamma i ca 110 kommuner från Kiruna till Ystad.

Internetannonser.

Vi erbjuder annonsering på NärProfils hemsida som idag har mer än 1 miljon sidvisningar per år. Kontakta oss så berättar vi mer!

Användningsområden

Så här kan Ni synas under ett helt år! Att få in sitt varumärke i företagsmiljö är nästan omöjligt. Vi är kanske det enda alternativet för dig som företagare där du placerar din logga på så stor variation av företag. Så här kan det se ut hos beställarna av Sport & Kulturkalendern som vi distribuerar kostnadsfritt i över 100 kommuner i Sverige – från Kiruna till Ystad. NärProfil AB erbjuder möjligheter till kostnadseffektiv samannonsering riktad till en utvald målgrupp nära kunden.

Vårt motto är:
Synlighet • Tillgänglighet • Under lång tid

Intresserad av lokal marknadsföring i din kommun?

Hör av dig till oss! Vi svarar gärna på dina frågor! Kontakta oss direkt eller skicka ett meddelande så hör vi av oss så snabbt som möjligt!

Ring oss

08-704 21 22

Maila oss

QR-kod

En QR-kod är en tvådimensionell streckkod som utvecklades av det japanska företaget Denso 1994. En QR-kod kan innehålla betydligt mer information än en endimensionell streckkod, såsom text och olika tecken.

Användningsområden

Det vanligaste är att en QR-kod innehåller en webbadress, och när användaren scannar in denna laddas en webbsida upp i mobiltelefonen. Denna webbsida kan t ex vara en kampanjsida som innehåller ytterligare information om erbjudandet som finns i annonsen kombinerat med rabattkoder, anmälningsformulär etc.

Vad QR-koder t ex kan peka på eller innehålla

  • Mobila webbsidor med kompletterande information.
  • Mobila webbsidor med tävlingar, anmälningsformulär till nyhetsbrev eller lojalitetsprogram, rabattkoder etc.
  • Visitkortsdata som direkt går in i mobiltelefonens adressbok.
  • Video på t ex YouTube.
  • Till kartor.
  • Till ”gilla-knappar” på ens faceboksida.

Hur scannar jag en QR-kod?

Det vanliga sättet att scanna in en QR-kod är att använda kameran i en smartphone, som en iPhone eller en Android-baserad telefon. Det finns många bra gratis-appar att ladda ner för båda systemen. För iPhone t ex QR-Reader från TapMedia som är väldigt lättanvänd och populär. Ett exempel på QR-läsare för Android är QR Droid av DroidLa. För att scanna in en QR-kod startar du bara appen som sätter igång kameran, och sedan ser du bara till att rikta in kameran mot QR-koden, och vips så har appen scannat in den.

Vad säger statistiken?

Statistik från Google Trender visar att sökning efter QR-koder har ökat signifikant sedan slutet 2009. Enligt en kanadensisk undersökning växer användningen av QR-koder mycket snabbt i Nordamerika. Några svenska experter tror att denna trend även gäller i Sverige och att det verkliga genombrottet är i antågande. En ny svensk undersökning visar att 42 % av de tillfrågade konsumenterna har scannat en QR-kod. Samtidigt fick de tillfrågade företagen gissa hur många som har scannat en QR-kod. De gissade grovt fel – de trodde bara att 22 % hade gjort det.